Opgericht

2003

Specialiteit

Webapplicaties

Missie

MKB’ers helpen

Vestigingsplaats

Den Haag

Wie zijn wij?

DigiCit Webservices is een jong en dynamisch ICT bedrijf dat in 2003 is opgericht vanuit een passie voor websites. Sindsdien is onze focus steeds meer verschoven naar de achterliggende technische systemen en hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van complexe webapplicaties (programma’s die via internet werken) en het uitvoeren van technisch projectmanagement.

Wij combineren de prijs/kwaliteit verhouding van een ZZP’er met de stabiliteit en betrouwbaarheid van grotere bedrijven. Ons kantoor is gevestigd in Den Haag, maar we werken inmiddels in de gehele randstad.

Onze missie

MKB’ers vooruit helpen, dat is ons doel. U richt zich op uw core business, wij ondersteunen met ICT-oplossingen. Soms geven we enkel advies en hoeft er niets geautomatiseerd te worden.

Klanten hebben vaak of geen idee van de mogelijkheden die er zijn. Of zien juist door de bomen het bos niet meer. Wij adviseren u eerlijk over de beste oplossing voor uw situatie. Ook wanneer ons dat minder omzet oplevert. Zo bouwen we een relatie op voor de lange termijn.

Onze oplossingen

Standaard waar mogelijk, op maat waar nodig. Door deze unieke combinatie komen we samen tot de beste oplossing voor uw specifieke situatie en houden we de kosten beheersbaar.

De IT-sector – en met name de open source wereld – biedt voor veel voorkomende uitdagingen vaak al standaard oplossingen. Zo gebruiken wij voor websites bijna altijd het systeem WordPress, waarmee u zelf teksten op uw website kan aanpassen. Dit betekent dat wij dit niet voor u hoeven te programmeren.

Ook wanneer we op maat bouwen, maken we gebruik van zogenaamde frameworks, die veelvoorkomende handelingen (denk bijvoorbeeld aan een systeem om in te loggen) al automatiseren. Op deze manier creëren we voor u als klant maximale waarde tegen minimale kosten.

Hoe kunnen we u helpen

  • Bent u op zoek naar een betaalbare website of webshop?
  • Heeft u een van onze standaard oplossingen op het oog?
  • Wilt u dat wij uw ICT-systeem bouwen of adviseren dan wel begeleiden tijdens de bouw door een andere partij?
  • Wilt u uw huidige PHP systeem laten beoordelen op code-kwaliteit of beveiliging?
  • Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die premium hosting biedt of uw domeinnamen kan beheren?

Dan helpen wij u graag verder!

Tijdens een eerste (gratis) gesprek, maken we nader kennis en bespreken we gelijk uw wensen en de mogelijkheden die wij voor u zien.

Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op.