Een betaalbare website

Een betaalbare website. Goed vindbaar. Zelf makkelijk te onderhouden.
Daar staan wij als DigiCit voor.

Al in het eerste – vrijblijvende – gesprek, gaan we meteen met u de diepte in. We maken kennis met u en uw bedrijf en bekijken enkele websites die u goed vindt, zodat we een gevoel krijgen voor wat u zoekt.

Samen bepalen we vervolgens de beste aanpak. Meestal beginnen we met een bestaand sjabloon en passen dat volledig aan naar uw wensen. Een enkele keer zullen we voorstellen een volledig nieuw ontwerp voor u te bouwen. We geven u direct aan hoeveel uw website gaat kosten en hoe snel we de website kunnen opleveren.

Nadat u ons de teksten en plaatjes voor uw site heeft aangeleverd, beginnen we met bouwen. Hiervoor hebben we ongeveer 2 weken nodig – soms zelfs minder. Vervolgens zetten we uw nieuwe site live en zorgen dat deze goed vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Voor al onze websites geldt:

Gewoon betaalbaar

Vanaf 750 euro voor een site gebaseerd op 1 van onze professionele sjablonen. Vanaf 1150 euro voor een site speciaal voor u ontworpen. Onderhoud met aantrekkelijke korting middels onze onderhoudskaart. En de maandelijkse kosten voor uw volledige website vanaf 10 euro!

Goed vindbaar

U

Vindbaarheid in zoekmachines is van groot belang voor een succesvolle website. Wij richten de site zo in, dat deze goed vindbaar is. Dankzij statistieken kunnen we zien hoe succesvol uw site is en hoe we deze nog kunnen verbeteren.

Zelf onderhoudbaar

U kunt uw website zelf onderhouden zonder technische kennis. Wij leveren een systeem waarmee u zelf bijvoorbeeld teksten kan aanpassen of nieuwe afbeeldingen toevoegen. En komt u ergens niet uit, dan staan wij voor u klaar.

Voor alle apparaten

Tegenwoordig wordt uw site bekeken op allerlei apparaten. Niet alleen op een computer, maar ook op een tablet, ipad of telefoon. Alle nieuwe sites die wij bouwen, houden hier rekening mee.

Heeft u nog vragen? Of wilt u een gratis en vrijblijvende afspraak met ons maken? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Geavanceerde mogelijkheden

Voor een aantal veelvoorkomende ‘ingewikkelde’ verzoeken hebben wij al standaard oplossingen voor uw website klaar staan. Klik op een onderwerp hieronder om hier meer over te lezen.

Meerdere talen

Uw website in verschillende talen? Geen probleem! U betaalt € 2,50 per maand per extra taal.

Indien gewenst, kunnen we ook per taal een speciale domeinnaam voor u registreren. Dit is goed voor uw vindbaarheid in Google.

Afgeschermd gedeelte voor leden / klanten

Wilt u een afgeschermd gedeelte op uw website waar alleen klanten of leden op kunnen inloggen? Dit is mogelijk voor € 5,- per maand.

Het is zelfs mogelijk om verschillende ‘groepen’ aan te maken, zodat u bijvoorbeeld verschillende abonnementen kunt aanbieden aan klanten.

De eenmalige kosten voor het instellen van uw klantengedeelte gaan vanaf 90 euro, afhankelijk van uw wensen. Daarna kunt u zelf beheren welke pagina’s wel of niet getoond worden afhankelijk van wie er is ingelogd. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u blijven doen.

Online afspraak maken

Bied uw klanten de mogelijkheid om online een afspraak met u te maken. Handig voor kappers, tandartsen, fysiotherapeuten etc.

Het is mogelijk verschillende behandelingen – met ieder een eigen tijdsduur – aan te maken. Ook geschikt voor bedrijven met meerdere medewerkers, die misschien niet alle behandelingen mogen uitvoeren. Het online afsprakensysteem houdt hier allemaal rekening mee

Webshop

Uw eigen online webwinkel beginnen? Vanaf € 17,50 per maand all-in is dit mogelijk bij DigiCit.

U leest hier alles over op onze webshop pagina.

Uiteraard kunnen we ook maatwerk leveren voor bijzondere wensen waarvoor nog geen standaard oplossing beschikbaar is.
Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Portfolio